Szabó Olívia

Személyi stílustanácsadó

Szabó Olívia vagyok, 2013 óta dolgozom stylistként.

A szakma több területén is kipróbálhattam magam. Részt vettem fotózásokon, divatbemutatók és élő TV showk háttérmunkálataiban, filmforgatásokon. Több televíziós produkcióban volt lehetőségem közreműködni (Korhatáros szerelem TV2, Feleségek luxuskivitelben Viasat3), illetve közel 6 éven át a Lakatos Márk Group tagja voltam.

Ezekkel párhuzamosan rendszeresen tartok egyéni vendégeim számára personal styling programokat.

Az egyes területek váltakozása állandó inspirációként van jelen az életemben.

Számomra a stílustanácsadás jóval több annál, mint egymáshoz illeszkedő ruhák összeválogatása. Hiszem, hogy amit szépnek és vonzónak találunk, nem csupán egy velünk született génállomány és pár drága kiegészítő, hanem külsőnk és belsőnk tudatos összehangolásának harmóniája.

Mindig törekszem vendégem személyiségének feltárására és a hozzá illeszkedő, az őt kifejező egyediség megteremtésére, a belső harmónia megtalálására. Ez a feladat jóval összetettebb, gondolkodás igényesebb, mint amilyennek talán elsőre hangzik és szorosan kapcsolódik a jó kérdések és a megfelelő válaszok megtaláláshoz.

Az öltözködés, a divat, a színek és formák használata, mint eszközök segítenek minket az önkifejezésben. Lehetőséget kínálok Számodra egy olyan játékra, amelyben tét nélkül, támogató közegben ismerkedhetsz ezekkel az eszközökkel, egy új arculatot teremthetsz önmagadnak, egy új fajta harmóniát fedezhetsz fel az önazonosság egyik lépéseként. Ehhez hétköznapi, praktikus, kézzelfogható útravalót adok Számodra.

Ha a külső változást nem kíséri tudatos odafigyelés és önvizsgálat, könnyű visszakerülni a kezdeti pontra. Az úton maradáshoz hiteles társ Hédi, aki számomra a belső és külső egyensúly tökéletes találkozásának példája és aki régóta vezet az önismeret és tudatosság ösvényén.

Hédi
“Nagyszerű páros vagytok, jól kiegészititek egymást. Ennyit már régen nevettem, főleg magamon, mint ezalatt a két és fél nap alatt. Jó volt nagyon. Merészebb vagyok, könnyebb megmutatnom magamat. Köszi!
És várom a klubot, amit a programon végzetteknek ígértetek!”
Zsu, 29 éves, Biatorbágy
© Copyright 2018 - Neked Való Szépség