Bacsa Hédi

Terapeuta, coach

Az üzleti szférából, felsővezetői pozícióból váltottam jelenlegi hivatásomra.

Több mint 15 éve dolgozom terapeutaként, 8 éve coachként, a mai napig lelkesen és kíváncsian.

A lelkesedésemet az táplálja, hogy a munkám során egyre több ember ismeri fel azt, hogy élete minden pillanatában van választási lehetősége, hogy a jövőjének alakítása kizárólag saját magától függ.

A sok -sok önismereti módszer lényege,  hogy felfedezzük önmagunk nagyszerűségét, a végtelen (nem viccelek, tényleg végtelen) lehetőségeinket.

Ehhez az szükséges, hogy kilépjünk a múltunk egyes epizódjainak ismételgetéséből, hogy feloldjuk a korlátozó hitrendszerek, nézőpontok börtönét.

A “hogyan”-hoz gyüjtögetem az eszközöket közel 25 éve, a mai napig izgatott kíváncsisággal.

Hitem szerint minden eddigi tanulmányom, még azok is, amelyek látszólag egy másik világhoz, az üzleti élethez kapcsolódtak, és minden eddigi terápiás tapasztalatom, egyéni fejlődésem hozzájárul ahhoz, hogy Téged a legjobb úton módon támogassalak egy harmónikusabb kapcsolat kialakításában önmagaddal és a világgal.

Közös munkánk során a kísérődnek tekintem magamat, tisztelem a sorsodat, együttérzek Veled. Különböző nézőpontokat javaslok, és számtalan kérdéssel segítelek, hogy megtaláld a saját válaszaidat.

Konkrét, a mindennapi életben önállóan is használható eszközöket adok, amelyekkel könnyedén megoldhatsz bármilyen helyzetet.

Az eredmény:öröm, szabadság, játékosság, szépség, harmónia és magabiztosság.

Amint újra felfedezed a képességeidet, hogy hatni, változtatni tudsz, mámoros izgatottsággal keresel majd újabb és újabb kalandokat az életedben.

Vigyázat! Függőséget okoz! 🙂

 

Mi miatt választottam éppen Olíviát társamul ebben a programban?

Oliviában ugyanazt a kalandvágyat látom már hosszú évek óta, mint magamban.

Finomsága, érzékenysége, kedves személyisége és szakmai tudása nagyszerűen támogatja a közös munkát.

Nos, Kedves, belevágsz Te is a kalandba? 🙂

Olívia
“Nagyszerű páros vagytok, jól kiegészititek egymást. Ennyit már régen nevettem, főleg magamon, mint ezalatt a két és fél nap alatt. Jó volt nagyon. Merészebb vagyok, könnyebb megmutatnom magamat. Köszi!
És várom a klubot, amit a programon végzetteknek ígértetek!”
Zsu, 29 éves, Biatorbágy
© Copyright 2018 - Neked Való Szépség